Het reinigen van je lichaam kan eigenlijk op iedere plaats waar je je ontspannen kunt voelen. Thuis, natuurlijk, maar vooral ook op die plaatsen waar je even niet gestoord wordt door rondlopende kinderen of een telefoon als je net even de tijd voor jezelf neemt.

Salons
Zo’n plaats zou een schoonheidssalon kunnen zijn bijvoorbeeld. Maar ook een ontspanningsstudio of kuuroord.

Stel je maar voor, een dagje ontspannen, met een heerlijke sauna, toepasselijke massage en tussen de middag lunch met vers brood en vruchtensap.

Kortom, een dag waar je geest en lichaam ontzettend van opknappen. En dan niet te vergeten een heerlijke schoonheidsbehandeling. Dat is bijvoorbeeld een uistekend geschikt moment om ook aandacht te geven aan het ontgiften en ontslakken van je lichaam. Verwijder het afval uit je lichaam en je voelt je fris en vitaal.

Je lijf komt op adem
Regelmatige herhaling is het beste. Tenslotte is ons lichaam constant bezig afvalstoffen te verzamelen.

Veel salons bieden arrangementen om met behulp van het Omega-Detox voetenbad je lijf de kans te geven op adem te komen en energie op te doen.


In veel salons, verspreid over het hele land, wordt de gelegenheid geboden het Omega-Detox voetenbad te proberen of afspraken te maken voor een complete kuur. Wil je graag weten waar? We hebben een ovezicht gemaakt. Neem gerust contact op met de salon bij jou in de buurt voor een afspraak!

Heb je zelf een salon, of wil je het Omega-detox voetenbad bestellen om thuis te gebruiken? Dat kan. Bestel via de webshop of neem even contact met ons op.

Omega Detox -
Postbus 90  -  5374 ZH Schaijk


E-mail: info@omega-detox.nl